A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області

Концерт Віталія Лобача та Руслана Цвіркуна на підтримку Збройних Сил України в Хоролі

Дата: 13.02.2024 13:47
Кількість переглядів: 36

12 лютого в приміщенні Хорольського базового будинку культури відбувся благодійний концерт чудового молодого композитора та співака Віталія Лобача та ведучого Руслана Цвіркуна на підтримку наших земляків-військовослужбовців, що зараз захищають рідну землю від навали ненависного ворога. Артисти прибули на Хорольщину на запрошення приватного підприємця, активного волонтера Мирослави Супрун, яка організувала збір коштів на придбання дронів та військового спорядження для зведеної роти Полтавського ОТЦК та СП. 8 військовослужбовців-земляків із Хорольщини, бійців із цієї роти зараз  захищають рідну землю на Авдіївському напрямку і потребують нашої невідкладної допомоги. Символічно, що до збору коштів долучився і поранений бієць із вищезгаданої роти, який перебував на благодійному заході, якому ми щиро вдячні за підтримку, (прізвище з відомих причин не називаємо).

 Поряд із чудовим виступом артистів, до благодійного збору долучилися вихованці Хорольского центру дитячої та юнацької творчості (директор - Олена Левіна), які виготовили чудові сувеніри в патріотичному стилі, які охоче придбавали присутні глядачі. Надзвичайно приємно, що Центр на своєму благодійному аукціоні назбирав 3750 грн., які були долучені до загальної суми збору. Також під час заходу ведучий Руслан Цвіркун проводив аукціон, лотами якого були традиційні метелик ведучого (придбаний, до речі за 1200 грн.) та намисто в національному стилі авторської роботи нашої відомої майстрині Олександри Герасимової (Етно-майстерня “Грицики”).

Віталій Лобач та Руслан Цвіркун не один рік проводять благодійні концерти, усі кошти від яких повністю передають на потреби ЗСУ. В Хоролі це вже другий їх виступ. Перший концерт артистів відбувся у травні 2022 року на центральній площі міста. Тоді було зібрано 64000 грн. На вчорашньому дійстві в актовій залі будинку культури спільними зусиллями було зібрано 46790 грн, які були відразу ж відправлені на придбання таких необхідних військовим речей, про що волонтер Мирослава Супрун відразу прозвітувала на своїй сторінці у соціальній мережі.

Висловлюємо щиру вдячність патріотично налаштованим артистам та глядачам, які прийшли не лише на концерт, а й підтримали наших героїв на передовій. На сьогодні захист країни - це наша основне завдання, а працівники культури повинні зробити все належне для підтримки нашої армії та незалежності країни.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень