A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області

Благодійна допомога від соціального ХАБу “Кенгуруш”

Дата: 13.02.2024 15:33
Кількість переглядів: 7

     Хаб гуманітарної допомоги Хорольської міської територіальної громади, який розташований в приміщенні Хорольського базового будинку культури, отримав благодійний вантаж у вигляді речей, одягу, дитячих іграшок та книг від Соціального ХАБу “Кенгуруш” із міста Київ.

Цю допомогу для внутрішньо переміщених осіб збирали небайдужі жителі нашої столиці, які ділилися необхідними для побуту та щоденного вжитку речами. Загальна вага отриманої допомоги склала 3 тони.

 13 лютого о 9.00 було розпочато видачу допомоги для внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Хорольської міської територіальної громади. Особливо велика кількість взуття, одягу та іграшок була адресована для наших маленьких громадян, які в цей нелегкий час потребують нашої допомоги. Частина допомоги, а саме книги для дітей та кілька розвиваючих ігор були передані для маленьких читачів Хорольської публічної бібліотеки для дітей.

Ми висловлюємо щиру вдячність Соціальному ХАБу “Кенгуруш” та всім небайдужим людям, які знайшли можливість допомогти своїм землякам, які опинилися у складних життєвих умовах через вторгнення російської федерації на нашу українську землю. Подібні добрі справи націлені на об’єднання людей і відкривають у нас найкращі людські риси: гуманність, взаємопідтримку та щирість серця. Нехай отримана допомога принесе радість людям, а благодійникам бажання творити добро і в майбутньому.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень